2012-09-09 09:09:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Változtatnia kellene viselkedésén

Napi horoszkóp szeptember 9-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Komoly döntéseket kell hoznia, és úgy tűnik, senki tanácsa nem felel meg önnek. A legjobb, ha visszavonul kissé, és magába merülve találja meg a megfelelő megoldást. Egy erdei séta kiváló hely a magányra. A nyugalom, a csend alapfeltétel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre nyugodt, kellemes hangulatban találja önt a családi élet. Eddig rengeteg vitával, kellemetlen helyzetekkel kellett szembenéznie. Most lassan elindul a megnyugvás felé. A családi kerek asztalt sok nevetéssel ülik körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kapcsolódjon ki, menjen társaságba, bulizzon, szórakozzon a hétvégén! Kövessen el mindent, csak hogy elfeledkezhessen a munkájáról. A kikapcsolódásra igen nagy szüksége van, mert a megoldhatatlan gondok felőrlik különben.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön nem a szavak embere, ám a mai napon mégis elő kell vennie ékesszólási tudományát. Nem csak meg kell magyaráznia valamit, de meg is kell győznie egy embert az igazáról. A legfontosabb, hogy őszinte legyen, amit mond.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Látogassa meg távoli családtagjait a hétvégén! Most minden eddiginél nagyobb szüksége lehet a támogatásukra! Ki tudja, talán még fizikailag is közelebb kerülhetnek a közeljövőben. Az életmódján sem ártana változtatni. Kezdje ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha rosszul érzi magát azon a helyen, ahol most él, és esélye sincs az elköltözésre, akkor legjobb, ha legalább átrendezi az otthonát. Ha sikerül egy kicsit is komfortosabbá tennie a környezetét, az hat a lelkiállapotára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Pihennie kellene! Nagyon sokat dolgozik, folytonosan a munkája után szalad, újabb és újabb feladatokat vesz magára. És még azt sem nézi meg, hogy rendesen megfizetik-e. Pedig nem kellene elszórnia az energiáit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyravágyóvá vált az utóbbi időben. Az jó, ha ki akarja aknázni a lehetőségeit, de mindig tartson mértéket, és soha ne folyamodjon becstelen eszközökhöz. A nagy haszon sem éri meg. Visszaüt. Ha nem önre, akkor a gyermekeire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A kitartás sajnos nem tartozik az erényei közé. Most is valami lehetőség felmerült önben, de nincs ideje, vagy ereje kidolgozni a részleteket. Pedig az embernek arra van ideje, amit igazán akar. Ne keressen ürügyeket, lásson neki!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Vegye a kezébe a sorsát! Ön azt hiszi, hogy vádaskodással, vagy sírással, nyavalygással bármire is mehet. Hát nem, van olyan helyzet, amikor nincs más út, mint a küzdelem. Küzdjön hát, és bízva bízzon! Ahogy azt a költő mondta.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önvizsgálatot kellene tartania: valamiben változtatni kellene a viselkedésén. Ahogy cselekszik, beszél, gondolkodik, azzal sokakat elriaszthat önmagától. A világtól való undorodása az arcára ül. Ez nem vonzó. Végül is visszahat önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha utazni készül a hétvégén, akkor jól teszi, ha inkább a tömegközlekedési eszközök közül válogat. Kényelmesebb és meglepő módon gyorsabb is lehet egy ilyen utazás. A kimozdulás jól sikerülhet, főleg, ha elég korán kel.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: